NoNStucco

NoNStucco

NoNStucco

NoNStucco

NoNStucco

Kan de muur in de woon-of slaapkamer wel een goede opknapbeurt gebruiken en zoek je iets unieks? Ga voor ons NoNStucco pakket. Een zeer bijzondere, marmerlook afwerking die direct voor een gevoel van luxe zorgt.

Maak van je muur een ware blikvanger

NoNStucco is een luxe wandafwerking welke een spiegelgladde muur creëert. Het is allesbehalve een basic afwerking en geeft een ruimte direct een uniek karakter. Ons advies is om niet meer dan een muur te doen met dit stucwerk. Deze afwerking is zeer opvallend waardoor de ruimte te druk kan ogen indien meerdere wanden hiermee bekleed zijn. Een goede plek voor NoNStucco is bijvoorbeeld de vaak lange wand achter de bank, of een wand in de hal.

De natuurlijke en robuuste uitstraling van NoNStucco geeft zowel een klassiek als een modern interieur een eigentijds karakter. Deze afwerking is uitvoerbaar in allerlei kleuren. Het is dan ook eenvoudig om harmonie tussen het materiaal, kleur en beleving te creëren.

Het sausklaar maken van de ondergrond

De ondergrond van het desbetreffende oppervlak dient vóór de werkzaamheden sausklaar te zijn. Dit betekent dat de ondergrond egaal moet zijn zonder enige oneffenheden. Is de ondergrond niet sausklaar, dan berekenen wij eenmalig €279 om de ondergrond gereed te maken.

Ruimte

Prijs in euro (excl. BTW)

0 tot 6m2

480

6 tot 12m2

850

12 tot 20m2

1400

25 tot 30m2

1750

30 tot 40m2

1999

Meer m2 prijs op aanvraag. Voor huizen ouder dan 2 jaar geldt 9% BTW, nieuwbouw 21% BTW.

NoNStucco marmerlook afwerking muur

Bespreek de mogelijkheden

Met zoveel keuze uit verschillende soorten stucwerk, kan het lastig zijn om een keuze te maken. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wat in jouw woning het mooiste resultaat geeft? Neem dan contact met ons op. 

Ik wil graag meer informatie