NoNSprayWood

NoNSprayWood

NoNspraywood deuren en kozijnen

Met het Nonspraywood pakket van Nonrealestate zetten we de deuren en kozijnen in jouw huis op vakkundige wijze strak in de lak. Kies voor een frisse kleur (met glans) en wij zorgen er voor dat jouw deuren en kozijnen er weer als nieuw uitzien.

Binnen- en buitendeuren in de lak

De binnendeuren en/of buitendeuren worden met een nieuwe laklaag bespoten. Spuitwerk geeft namelijk een mooier en gladder resultaat dan schilderen. Wij kunnen alle soorten deuren spuiten in allerlei kleuren. Of je thuis nu houten of kunststof deuren hebt, de ondergrond is niet van belang. Wij hebben overal de juiste coating en grondlaag voor. Zo ben je altijd zeker van een perfecte afwerking.

Nevelarm spuiten van deuren en kozijnen

Het inademen van nevel kan schadelijk zijn voor de gezondheid. Daarom maken wij alleen gebruik van nevelarme spuittechnieken. Doordat tijdens het spuiten van de lak vrijwel geen nevel ontstaat, hoeft er in de woning minimaal afgeplakt te worden. Een fijne tijdbesparing, aangezien er in een huis al gauw vier deuren aanwezig zijn. Van de slaapkamerdeur tot de deur van het toilet en de entree naar de woonkamer. Met het pakket NoNspraywood pakken onze professionals alle deuren aan, geheel zorgvuldig voor een strak eindresultaat.

Aantal deurenPrijs in euro ( excl. BTW)
0 tot 5189
0 tot 10179
0 tot 20169

Meer deuren prijs op aanvraag. Voor huizen ouder dan 2 jaar geldt 9% BTW, nieuwbouw 21% BTW.

Deuren spuiten met lak

Bespreek de mogelijkheden

Met zoveel keuze uit verschillende soorten stucwerk, kan het lastig zijn om een keuze te maken. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wat in jouw woning het mooiste resultaat geeft? Neem dan contact met ons op. 

Ik wil graag meer informatie