NoNSprayLiving

NoNSprayLiving

NoNsprayliving

Snel een frisse opknapbeurt van jouw complete woonkamer? Kies voor NoNsprayliving, het spuiten van latex verf in de gehele woonkamer. We repareren eerst alle eventuele scheuren en beschadigingen van het stucwerk. Vervolgens kijken onze latexspuiters alles na en spuiten alle wanden en/of plafonds in één kleur met latexverf.

Een strak resultaat in de woonkamer

Latex spuiten op muren, wanden en plafonds heeft grote voordelen ten opzichte van traditioneel sauzen. Bij het spuiten van latex komen er geen rollers of verfkwasten aan te pas, wat zorgt voor een streeploos en egaal resultaat. Wel zo mooi, want niemand wil tegen wand met zichtbare rollerbanen aankijken. Een ander groot voordeel van latex spuiten is dat de verf relatief snel kan worden aangebracht op een oppervlak.

Onze manier van latex spuiten

Het spuitwerk van latexverf kan overal in de woonkamer worden toegepast. Zowel op de wanden als op de plafonds. We gebruiken een zogeheten Airless latex verfspuit en Air-Assisted spuitapparatuur. Dit stelt ons in staat om nevelarm te spuiten. Het inademen van nevel kan schadelijk zijn voor de gezondheid. Dankzij de nevelarm spuittechniek kun je haast direct de geverfde woonkamer in en het resultaat bewonderen. Nevelarm spuiten heeft bovendien als voordeel dat er minimaal afgeplakt hoeft te worden. Dit scheelt kostbare tijd die weer besteed kan worden aan het spuitwerk. De spuiters van NONrealestate werken uitsluitend met hoogwaardige, milieuvriendelijke premium latexen op waterbasis.

RuimtePrijs in euro (excl. BTW)
Woonkamer1099
Totale benedenverdieping1499

Voor huizen ouder dan 2 jaar geldt 9% BTW, nieuwbouw 21% BTW.

Latex spuiten woonkamer

Bespreek de mogelijkheden

Met zoveel keuze uit verschillende soorten stucwerk, kan het lastig zijn om een keuze te maken. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wat in jouw woning het mooiste resultaat geeft? Neem dan contact met ons op. 

Ik wil graag meer informatie