NoNSprayHome

NoNSprayHome

NoNsprayhome

Zo nu en dan moet elk huis worden opgeknapt met nieuw schilderwerk. Een likje verf in een nieuwe kleur doet ook wonderen voor de de uitstraling van een kamer. Wil je jouw complete woning onder handen laten nemen door echte vakmensen? Kies voor NoNsprayhome, het spuiten van latex verf in de gehele woning. We repareren eerst alle scheuren en beschadigingen voordat we beginnen met spuitwerk. Na het afdichten en een goede inspectie spuiten we alle wanden en plafonds in de gewenste kleur.

De voordelen van vakkundig latex spuiten

Voor het verven van gestucte binnenmuren, gipsplaten of plafonds kiest men vaak voor latex verf. Deze verf is aan te brengen met een kwast of roller. Latex spuiten is echter een stuk minder arbeidsintensief en gaat een stuk sneller. Wat erg prettig is bij de grote oppervlakte van een geheel huis. Door de snelle manier van werken heb je minimale hinder van de werkzaamheden. Met een (airless) verfspuit kan de verf bovendien erg gelijkmatig worden aangebracht op muren en plafonds. Dit geeft een egaal eindresultaat zonder strepen of roller aanzetten.

Lang genieten van een perfecte kleur in jouw huis

NONrealestate gebruikt professionele Airless spuitapparatuur. Bij het Airless spuiten van latex wordt een hogere laagdikte aangebracht. Dit zorgt voor een duurzaam en sterk eindresultaat dat jaren meegaat. Daarnaast is latexverf ook onderhoudsarm en is het eenvoudig schoon te maken. Een eigenschap die bijvoorbeeld goed van pas komt bij muren in de keuken. Is het spuiten van de latex verf vakkundig gedaan, dan kun je lang genieten van een mooie kleur in alle kamers van het huis.

RuimtePrijs in euro (excl. BTW)
Appartement1999
Eengezinswoning2399
2 onder 1 kap2799
Vrijstaande woning3199
Grote villa3999

Voor huizen ouder dan 2 jaar geldt 9% BTW, nieuwbouw 21% BTW.

Latex spuiten in hele woning

Bespreek de mogelijkheden

Met zoveel keuze uit verschillende soorten stucwerk, kan het lastig zijn om een keuze te maken. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wat in jouw woning het mooiste resultaat geeft? Neem dan contact met ons op. 

Ik wil graag meer informatie