NoNRealSale

NoNRealSale

NoNSale

Bij NONrealestate geven we ook opfrisbeurten aan huizen, kantoorruimten en appartementen om deze verkoopklaar te maken. Wij noemen dit NonSale. Heb je als bedrijf of particulier een pand te koop staan dat nodig opgeknapt moet worden? Geef het achterstallig onderhoud uit handen en laat ons dit uitvoeren voordat je de woning/kantoorruimte op de markt zet. De prijs van NoNSale is op aanvraag.

Een slecht onderhouden woning verkoopt niet

Mensen die niet op zoek zijn naar een klushuis willen een huis waar ze direct in kunnen trekken. Moet er nog van alles gebeuren en ziet de ruimte er gedateerd uit? Dan wordt het huis afgestreept of staat er een lager bod tegenover. Grote klussen kan men tegenwoordig niet meer meefinancieren in de hypotheek. Des te belangrijker is het dat jouw woning fris oogt.

Een opfrisbeurt voor een betere verkoop

NONrealestate is gespecialiseerd in afbouw en onderhoud. Bij NonSale lopen we met een kritische blik door jouw woning. We kijken met name naar het schilder- en stucwerk en kleine mankementen. Nieuwe kitranden in de badkamer en het witten van muren zorgen al gauw voor een frisse aanblik. Door de punten op de ā€˜iā€™ te zetten wekt jouw woning een betere indruk bij huizenzoekers. NoNSale is een kleine investering die zichzelf zeker terugverdient.

Verkoopklaar maken van een woning met NonSale

Bespreek de mogelijkheden

Met zoveel keuze uit verschillende soorten stucwerk, kan het lastig zijn om een keuze te maken. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wat in jouw woning het mooiste resultaat geeft? Neem dan contact met ons op. 

Ik wil graag meer informatie