NoNMarmerputz

NoNMarmerputz

NoNMarmerputz

Op zoek naar een stootvast en mooi sierpleister voor de muren en plafonds in jouw huis? Marmerputz, ook wel spachtelputz genoemd, is een goede optie. Onze stukadoors zijn gespecialiseerd in dit sierpleistersoort en zorgen graag voor een tijdloze uitstraling van de binnen- en buitenmuren en plafonds. Dit noemen we NoNMarperputz.

Marmerputz; sierpleister dat tegen een stootje kan

Marmerputz is sierpleister, bestaand uit kunsthars en steenkorreltjes die een fijne tot grove korrelstructuur geeft. Spachtelputz kan in elke gewenste kleur worden aangebracht en hoeft niet geschilderd te worden. Het is een erg populair soort stucwerk voor de afwerking van wanden en plafonds omdat spachtelputz vele voordelen kent. Zo is het kleurvast, wat betekent dat zonlicht en vochtschommelingen geen invloed hebben op de kleur. Het onderhouden van marmerputz is vrij eenvoudig door de boen- en stootvastheid. Een knap staaltje sierpleister dan goed tegen een stootje kan!

Marmerputz met glitters

Voor een echt ‘schitterend’ effect, is het mogelijk om een laagje glitters aan te brengen op de marmerputz. Dit wordt gedaan door middel van een compressor. Je hebt keuze uit alle kleuren glitters, van roze tot blauw en goud. Ook de hoeveelheid is zelf te bepalen. Muren decoreren met glitter spachtelputz is met name erg populair in kinderkamers. Uitgekeken op de glitters? Dan kun je hier gewoon weer overheen sauzen.


RuimtePrijs in euro (excl. BTW)
0 tot 50m21650
50 tot 100m23200
100 tot 150m24500
150 tot 200m25600
200 tot 300m27500
300 tot 400m29500

Meer m2 prijs op aanvraag. Voor huizen ouder dan 2 jaar geldt 9% BTW, nieuwbouw 21% BTW.

Bespreek de mogelijkheden

Met zoveel keuze uit verschillende soorten stucwerk, kan het lastig zijn om een keuze te maken. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wat in jouw woning het mooiste resultaat geeft? Neem dan contact met ons op. 

Ik wil graag meer informatie