NoNDeluxeLiving

NoNDeluxeLiving

NoNDeluxeliving

NonDeluxeliving: complete afwerking van de woonkamer vanaf €4250,-

Je krijgt hiervoor:

  • NonCeiling - plafond met plint-en spuitwerk            
  • Nonmarmerputz - wandafwerking (met glitters) 1 wand
  • Nonstucco - unieke Stucco wandafwerking 1 wand
  • Nonfinish - sausklaar afwerking overige wanden en spuitwerk

Met het NoNDeluxeliving pakket bent je meteen helemaal klaar. De gehele woonkamer wordt aangepakt met nieuw stucwerk en schilderwerk. Ons team neemt jou alle zorgen uit handen. Je hoeft enkel zelf de kleuren en afwerking te kiezen en welke muren/plafonds opgeknapt moeten worden. Na de werkzaamheden kun je genieten van een frisse woonkamer waar je heerlijk kunt ontspannen. Een compleet pakket van wand- en plafondafwerking voor een vast bedrag!

Een gezellige woonkamer

Als het gaat om onze woonkamer is er vaak één gedachte die bij iedereen opkomt: het moet gezellig zijn. Wat dat betekent is voor iedereen weer anders, maar het komt bij iedereen voort uit de wens om in onze woonkamer te kunnen ontspannen. Met vrienden en familie of lekker alleen, voor de TV of met een boek. Ontspanning, comfort en luxe zijn drie elementen die haast iedereen zich in zijn of haar woonkamer wenst.

Creëer de juiste sfeer met kleur

Kleur is één van de belangrijkste sfeermakers in de woonkamer. Je kan er een geborgen en warm gevoel mee creëren zodat je na een stressvolle dag even alle zorgen vergeet en kunt ontspannen. Het kleurgebruik is daarbij ook erg bepalend voor het ruimtegevoel van je woonkamer. Zo kan je door bepaalde wanden te accentueren de woonkamer groter, langer, intiemer of luchtiger laten lijken. Ligt in de woonkamer een donkere, houten vloer? Dan laten lichte kleuren de ruimte het best tot zijn recht komen.

RuimtePrijs in euro (excl. BTW)
0 tot 100 m24250
100 tot 200 m26250

Meer m2 prijs op aanvraag. Voor huizen ouder dan 2 jaar geldt 9% BTW, nieuwbouw 21% BTW.


Complete plafond- en wandafwerking woonkamer

Bespreek de mogelijkheden

Met zoveel keuze uit verschillende soorten stucwerk, kan het lastig zijn om een keuze te maken. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wat in jouw woning het mooiste resultaat geeft? Neem dan contact met ons op. 

Ik wil graag meer informatie