NoNSprayCeiling

NoNSprayCeiling

NoNCeiling

Zitten er scheuren of vlekken op het plafond in jouw woning? Laat je plafonds stucen en spuiten om deze weer als nieuw te laten stralen. Het aanbrengen van een nieuwe laag stucwerk op het plafond is een lastige klus. Dit geldt ook voor een doorgewinterde doe-het-zelver. Laat dit daarom zeker door een vakkundige stukadoor doen en kies voor NoNceiling. NoNceiling staat voor het stucen van plafonds. Wij zorgen voor een secure afwerking.

Plafond stucen en spuiten

Om tot een mooi resultaat te komen, worden eerst eventuele gaten en scheuren netjes hersteld. Vervolgens stucen we het plafond in de afwerking die je zelf het mooist vindt. Voor het spuiten van plafonds maken wij gebruik van Airless en Air-Assisted spuitapparatuur. Waar rollers en kwasten aanzetstrepen kunnen achterlaten, zorgt deze methode voor een mooi egaal oppervlak. Door de verf te spuiten boek je ook tijdwinst. Dit levert niet alleen minder hinder op, maar ook een meer aantrekkelijke prijs. Het spuitwerk kan in elk gewenste kleur worden uitgevoerd.

Soorten stucwerk van het plafond

Er zijn verschillende mogelijkheden om een plafond te laten afwerken. Zo kun je kiezen voor een gladde afwerking of een zichtbare structuur in het stucwerk. Dit laatste wordt ook wel sierpleister genoemd en zorgt voor een fraaie, decoratieve look. De plafondafwerking is erg bepalend voor de uitstraling van een kamer. Nonrealestate voorziet je dan ook graag van advies om het plafond in jouw woonkamer, keuken, bad-of slaapkamer helemaal naar wens te maken.

RuimtePrijs in euro (excl. BTW)
0 tot 50m21400
50 tot 100m22700
100 tot 150m23900
150 tot 200m24950
200 tot 300m27300

Meer m2 prijs op aanvraag. Voor huizen ouder dan 2 jaar geldt 9% BTW, nieuwbouw 21% BTW.

Stucwerk en spuitwerk plafond

Bespreek de mogelijkheden

Met zoveel keuze uit verschillende soorten stucwerk, kan het lastig zijn om een keuze te maken. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wat in jouw woning het mooiste resultaat geeft? Neem dan contact met ons op. 

Ik wil graag meer informatie