NoNBetonStuc

NoNBetonStuc

NoNBetonstuc

Betonstuc, met name beton circé, wordt steeds populairder in Nederland. Niet zo gek, want dit pleistermateriaal heeft een prachtige, stoere uitstraling. Dankzij zijn veelzijdige en waterdichte eigenschappen is betonstuc voor veel ruimtes geschikt. Kies voor het NoNbetonstuc pakket en onze stukadoors brengen dit materiaal zeer vakkundig aan. De prijs is op aanvraag.

Betonstuc voor een moderne betonlook

Betonstuc is een mortel op basis van cement, fijne betondeeltjes en hars. Dit materiaal is ideaal om het interieur een strak, modern of een industrieel tintje te geven. Er zijn veel kleuren mogelijk, maar men kiest het meest voor grijstinten. Tijdens het aanbrengen van betonstuc is het mogelijk om speciale effecten, nuances en textuur te creëren. Hiervoor wordt een metalen spaan of blokkwast gebruikt. De betonlook is niet alleen helemaal van nu, het is ook zeer praktisch door de fijne eigenschappen van betonstuc.

Geschikt voor natte ruimtes

Door de waterdichte eigenschappen is betonstuc uitermate geschikt om toe te passen in de badkamer of keuken. Het hoogwaardige pleistermateriaal kan worden aangebracht op wanden, vloeren, stenen badkamermeubels en wastafels. Betonstuc is een sterke en slijtvaste bepleistering en is bovendien schimmelwerend. Om dit stucwerk geheel waterdicht te krijgen, krijgt deze bij de afwerking een beschermende coatinglaag (impregneerlaag).

Betonstuc in badkamer

Bespreek de mogelijkheden

Met zoveel keuze uit verschillende soorten stucwerk, kan het lastig zijn om een keuze te maken. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wat in jouw woning het mooiste resultaat geeft? Neem dan contact met ons op. 

Ik wil graag meer informatie