NoNBedroom

NoNBedroom

NoNBedroom

Is de slaapkamer toe aan een opknapbeurt of ben je uitgekeken op de huidige kleuren? Wacht niet langer en kies voor het NoNbedroom pakket. Bij NoNBedroom zal het team van Nonrealestate alle wanden en plafonds in jouw slaapkamer weer als nieuw stucen en sauzen in de gewenste kleur.

Stucwerk en sauswerk voor slaapkamer

Met ons Nonbedroom pakket ben je zeker van een mooie wandafwerking in de slaapkamer. Bij het sauzen brengen we een verflaag op de gewenste oppervlakte met een matte vloeistof. Het sauswerk doen wij met behulp van spuitapparatuur. Dit geeft een egaal resultaat en is tevens goedkoper dan de traditionele techniek met roller en kwast.

Keuze van de kleur in de slaapkamer

Het stucwerk en sauswerk kan worden aangebracht in een kleur naar keuze. Weet je niet goed welke kleur het beste tot zijn recht komt in jouw slaapkamer? Bij Nonrealestate geven we je graag kleuradvies om tot het beste eindresultaat te komen. Voor kleine kamers raden wij lichte kleuren aan om deze ruimtelijker te laten ogen. Kies je het liefst voor één opvallend gekleurde muur? Accentmuren plaats je het beste achter het bed.

RuimtePrijs in euro (excl. BTW)
0 tot 20m2550
20 tot 30m2840
30 tot 40m2999
40 tot 50m21300

Meer m2 prijs op aanvraag. Voor huizen ouder dan 2 jaar geldt 9% BTW, nieuwbouw 21% BTW.

Stucen en sauzen van de slaapkamer

Bespreek de mogelijkheden

Met zoveel keuze uit verschillende soorten stucwerk, kan het lastig zijn om een keuze te maken. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wat in jouw woning het mooiste resultaat geeft? Neem dan contact met ons op. 

Ik wil graag meer informatie